Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Kako bismo uspešno prihvatili i obradili Vašu porudžbinu, potrebne su nam određene informacije o Vama – ime i prezime, adresa, e-mail adresa i kontakt telefon. Neophodni su nam samo Vaši osnovni podaci koji nam daju mogućnost da čitav proces poručivanja komuniciramo sa Vama na adekvatan način. Tako ćemo imati mogućnost da Vam dostavimo sve potrebne informacije i da Vas blagovremeno obavestimo o statusu Vaše porudžbine.

Koza Coffee d.o.o se obavezuje da će poštovati sva načela zaštite Vaše privatnosti. Podaci koje nam dajete na uvid koriste se isključivo u svrhu uspešne realizacije procesa poručivanja i isporuke. Takođe nam pomažu da prikupljamo i analiziramo podatke o proizvodima koje tražite i kupujete, kako bismo stalno unapređivali našu online prodavnicu i omogućili Vam što kvalitetniju uslugu. Informacije o Vama se strogo čuvaju i dostupne su samo osobama koje su uključene u rad KozaCoffee d.o.o online prodavnice. Obavezujemo se da ih nećemo zloupotrebiti i da ih nećemo prosleđivati trećim licima.

Ukoliko odlučite da nešto mimo ovih podataka objavite na našem sajtu, to činite na sopstvenu odgovornost.

Korišćenje usluga Koza Coffee d.o.o online prodavnice  podrazumeva Vašu saglasnost sa Uslovima korišćenja. Eventualna promena uslova smatraće se važećom tek nakon objavljivanja izmene na sajtu ili nakon slanja obaveštenja registrovanim korisnicima preko ostavljene e-mail adrese.