Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

O nama

O COFFEE BAZAAR-u

Unosite energiju u vaša jutra

Započnite dan naletom energije iz naše pažljivo odabrane selekcije kafe i čaja, dizajnirane da probudi vaša čula. Bez obzira da li žudite za intenzivinim notama sveže pripremljene kafe ili umirujućim zagrljajem mirisne mešavine čaja, mi imamo savršenu snagu koja će vam ulepšati jutra.

Istražite našu raznoliku paletu ukusa i pronađite svog idealnog pratioca za svaki dan.

Dobrodošli u Coffee Bazaar, gde se strast susreće sa savršenstvom u svakom gutljaju.

Osnovani sa velikom posvećenošću poboljšanju kvaliteta kafe i čaja mi smo vaša destinacija za visokokvalitetna pića i opremu.

Ponosni smo što nudimo raznolik asortiman proizvoda koji će zadovoljiti svako nepce. Od pažljivo odabranih čajeva do specifičnih mešavina kafe, mi kreiramo našu kolekciju kako bismo obezbedili najviše standarde ukusa i svežine. Pored toga, nudimo niz opreme za kafu i čaj, pažljivo odabrane kako bi vaše ritual pripreme i ispijanja kafe i čaja podigli na viskog nivo.

U našoj posvećenosti da kupcima ponudimo što širi izbor, odabrali smo i posebna biljna mleka i komplementare proizvoda napravljenih da poboljšaju bogatstvo vaših napitaka. Bilo da ste poznavalac koji traži savršeno isprženu kafu ili entuzijasta za čaj koji istražuje nove ukuse, u našoj selekciji možete pronaći nešto za vaš ukus.

Pored naših maloprodajnih ponuda, naše usluge baziramo i na veleprodajnim partnerstvima.

Naša prilagođena rešenja za kancelarije i poslovne prostore pružaju udobnost bez kompromisa po pitanju kvaliteta, garantujući da na vašem radnom mesto možete da uživate u najfinijim zrnima kafe ili čaju.

Ono što nas izdvaja nisu samo naši proizvodi, već i naša nepokolebljiva posvećenost zadovoljstvu kupaca. Od trenutka kada istražite naš izbor do poslednjeg gutljaja vašeg omiljenog napitka, trudimo se da premašimo vaša očekivanja, a uz naš tim osoblja koji su spremni da vam pomognu, posvećeni smo tome da svaka interakcija sa nama bude ništa drugo do izuzetna.

Pridružite nam se na putovanju otkrivanja ukusa.. Mi nismo samo dobavljači, mi smo kreatori nezaboravnih trenutaka, jednu po jednu šolju.