Besplatna dostava za sve porudžbine iznad 6000 RSD.

Isporuka

Koza Coffee doo se obavezuje da će kupljenu robu u roku od 2 radna dana predati kurirskoj službi koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe Kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine je najviše 6 radnih dana na bilo koju adresu na teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi za isporuku robe prilikom procesa kupovine, Koza Coffee doo ne snosi odgovornost za nemogućnost isporuke robe. U tom slučaju Koza Coffee doo će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novo utvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da isporuka ponovo bude neuspešna Kupac se tereti za troškove povratne poštarine koja se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku Post Express usluga Pošte Srbije

Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, Koza Coffee doo će pre slanja robe kontatktirati Kupca putem telefona ili elektronske pošte. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na prispelu elektronsku poštu, rokovi isporuke mogu biti produženi za koje Koza Coffee doo ne može preuzeti odgovornost.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu doradu na odabranom proizvodu. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 400,00 dinara.

Cena isporuke za porudzbine preko 6000,00 rsd je besplatna, za porudzbine ispod 6000,00 dostava se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku Post Express usluga Pošte Srbije.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu iste putem elektronske pošte na office@kozacoffee.rs ili putem telefona na broj +381692222430.